Zeker met de feestdagen in zicht! SV Koedijk sponsoren zonder dat het u iets kost? Dat kan!

Wanneer u - misschien wel voor uw werkgever - aankopen doet bij winkels en dergelijke via(!) SponsorKliks krijgt SV Koedijk een mooi percentage uitgekeerd in geld. Of dit nou cadeaus, eten of kantoormaterialen zijn, maakt niks uit. Bijna alle denkbare winkels doen mee aan dit sponsormodel!

Via de link op de website van SV Koedijk, maar ook via de gratis app en website van SponsorKliks kunt u hier gebruik van maken. Hier zijn alle aangesloten winkel, bedrijven enzovoorts terug te vinden. Iets wat u dus zeker even gezien moet hebben!

In het verleden was deze samenwerking al een succes en nu gaat het weer voorspoedig. Er is al een mooi bedrag opgehaald. Met een grote vereniging als de onze geldt dat eendracht macht maakt. We hopen dan ook dat de stijgende lijn doorgezet wordt en er nog vele mooie bijdrages mogen komen om de club gezonder en nog mooier te maken!

Categorie: