S.V. Koedijk bedankt Jumbo!

Jullie hebben het vast meegekregen, de Jumbo actie die zo goed verliep voor de vereniging. Bij een x-bedrag aan boodschappen bij de Jumbo kreeg men punten die ingevuld konden worden voor een vereniging naar keuze. Deze keuze viel prachtig vaak op onze vereniging, alleen daarmee was het werk nog niet gedaan. De punten moesten ook nog digitaal ingevoerd worden, en dit werd bijvoorbeeld gedaan door de jonge heren en dames op de foto. Waarvoor dank!

We willen niet alleen de personen op de foto bedanken, want er zijn vele, vele mensen die dit mede mogelijk hebben gemaakt. We willen dan ook iedereen bedanken die deze donatie van de Jumbo mede mogelijk hebben gemaakt. Het materiaal op de foto is maar een tipje van de sluier, het totale aantal is veel groter. Alleen het geeft wel mooi weer wat voor mooie spullen SV Koedijk heeft gekregen van de Jumbo.

Hierom willen we niet alleen de Koedijkers bedanken die hebben geholpen, maar uiteraard ook de Jumbo!

Het verenigingsleven heeft het zwaar, waardoor het materiaal erg welkom is. Hopelijk gaan vele leden er plezier aan beleven!

Categorie: