SPOED! Vrijwilligers gezocht

Beste sportvrienden,

Zoals iedereen weet draait het bij een vereniging om vrijwilligers die bijdragen aan het invullen van taken binnen de vereniging. Helaas heeft niemand zich nog aangemeld voor de onderstaande functies hetgeen grote gevolgen heeft voor de continuïteit van o.a. de betreffende leeftijdsgroepen.
  • Coördinator JO13-15
  • Coördinator JO16-19
  • Leiders/trainers jeugdteam
  • Diverse ondersteunende taken
Afgelopen seizoen zijn er ook weer diverse vrijwilligers geweest die dubbele functies hebben moeten vervullen omdat te weinig mensen zich geroepen voelen om iets voor de vereniging te doen. Dit heeft geresulteerd in 2 mensen die tegen een burn-out aan zaten en moesten stoppen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?!
Een vereniging houd in dat je samen met de leden en ouders de club draaiende houd. Het woord zegt het al, "verenigde krachten".

Indien u een van de bovenstaande functies wilt vervullen of er meer informatie over wilt hebben, neem u dan per mail contact op met de voetbalcommissie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Categorie: