Vrijwilliger Fred Zut overleden

Het bestuur, de G-commissie en de leden van s.v. Koedijk zijn ontdaan door het bericht over het overlijden van:

Fred Zut

lid van s.v. Koedijk, vrijwilliger en lid van verdienste van de G-tak, waar hij de laatste jaren nadrukkelijk bij betrokken was.
Fred was een stille kracht die voor de kantine en de Giganten er altijd stond en heel veel heeft betekend voor de G-tak binnen sv Koedijk.
Hij was geliefd en werd zeer gewaardeerd door spelers, bestuur en anderen die op welke wijze ook betrokken waren bij deze fantastische groep.
Hij heeft jarenlang de G1 samen met Hugo gecoacht en was er altijd voor de mannen van zijn team. Ook heeft hij menig evenement begeleid waar onze Giganten vertegenwoordigd waren. Vooral bij de edities van de Special Olympics heeft hij zijn team begeleid en hiervan genoten en ook successen beleefd.

Yvonne en Fred zijn eigenlijk niet weg te denken bij onze Giganten en toch moeten we, veel te vroeg, het verder zonder Fred doen.
We zullen hem enorm missen als de man die stil heel aanwezig was en dit zal blijven in alle harten van Giganten, bestuurders en leden.

Het zal niet meevallen het verlies van Fred op te vangen. Het bestuur en de G-commissie van s.v. Koedijk wensen Yvonne en de kinderen veel sterkte.

Categorie: