Even voorstellen.... nieuwe JO14 en JO15 coördinator Erick Sovan

De afdeling veldvoetbal van SV Koedijk is blij met de komst van Erick Sovan als coördinator voor de JO14/15. Wij wensen Erick veel succes en plezier bij het uitvoeren van deze belangrijke taak! Erick stelt zich hieronder zelf aan u voor.

Erick Abdul Sovan, 42 jaar, samenwonend met Sonita en vader van twee jongens Delano (8) en Dejan ( 3).

Mijn oudste zoon Delano is sinds enkele jaren lid van Sv Koedijk. Wekelijks mag ik ervaren hoeveel voetbalplezier hij beleeft op de club.
Wij hebben ons van begin af aan welkom gevoeld bij Sv Koedijk. Hierdoor is mijn gevoel altijd sterk geweest om iets voor de club te kunnen betekenen.

Ik heb de afgelopen maanden diverse malen op de website gelezen dat Koedijk dringend op zoek is naar vrijwilligers. Derhalve heb ik mij beschikbaar gesteld, om in de rol van Jeugdcoördinator, iets terug te kunnen doen. Ik hoop een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het team van coördinatoren. We willen er samen voor zorgen dat alle facilitaire zaken op orde zijn,
zodat de spelers, trainers en begeleiders zich kunnen concentreren op de trainingen en wedstrijden.

Ik hoop dat in navolging van mij er meerdere ouders zijn, die zich geroepen voelen om een steentje bij te dragen in wat voor rol dan ook aan de club.