Even voorstellen........ kandidaat bestuurslid Rint van de Kooi

Het bestuur van s.v. Koedijk is bijzonder verheugd u te kunnen mededelen dat ze versterking heeft gekregen in de persoon van Rint van der Kooi. Rint is kandidaat bestuurslid tot de kandidatuur op de jaarvergadering is bekrachtigd in volwaardig bestuurslid. We wensen Rint veel succes binnen het bestuur van s.v. Koedijk. Rint stelt zichzelf voor.

Ik ben Rint van der Kooi, 63 jaar oud en woon achter de sportvelden van Koedijk.
In 1981 zijn wij komen wonen in Koedijk. Sinds 1985 op het huidige adres. Ik ben ruim 4 jaar weduwnaar en dit jaar gestopt met werken.
25 jaar geleden ben ik lid geworden van s.v. Koedijk. Daarna kwam ik als toeschouwer van mijn voetballende zoon naar de club, maar dat is ook al weer lang geleden.

Op Koningsdag was ik met de kleinkinderen op het sportcomplex en het leek me leuk om weer actief bezig te zijn voor de vereniging.
In het verleden heb ik bestuurservaring opgedaan bij andere verenigingen en bij s.v. Koedijk. Ik wil dit graag bij onze vereniging s.v. Koedijk voortzetten in de functie van kandidaat-lid Bestuur s.v. Koedijk. Samen met de andere bestuursleden wil ik helpen met het beleid en de algemene gang van zaken en wil aan alle sporttakken aandacht geven.

Ik kijk ’s avonds graag bij de trainingen van alle leeftijden en sporten. Ook zal ik regelmatig in het weekend op het complex of in de sporthal(len) bij de wedstrijden aanwezig zijn.

Ik kijk er naar uit om met velen van de club kennis te maken.

Wellicht spreken we elkaar binnenkort!