Contributie al voldaan ??????

Wij hebben helaas van nog niet iedereen de contributie ontvangen. De inning van de contributie wordt verzorgd door ClubCollect.  Hierover heeft u van ClubCollect bericht ontvangen.
Wij verzoeken u vriendelijk de contributie graag voor 11 november a.s. alsnog te voldoen.

Mocht u geen bericht hebben van ClubCollect dan verzoek ik u dit mij z.s.m. per mail te laten weten.
Het kan zijn dat SV Koedijk dan niet beschikt over het juiste 06 nummer en/of emailadres.

Ingeval dat u niet meer beschikt over de inlogcode vanClubCollect vernemen wij dit ook graag.
Wij zorgen dan dat dit z.s.m. weer wordt verstrekt.
Leden die hun contributie met de Alkmaar Pas betalen verzoek ik contact met mij op te nemen om een afspraak maken.

Contributieadministratie
SV Koedijk