Steunt u samen met Koedijk JO15-3 (zaal) ook de KWF kankerbestrijding?

Hoi Allemaal,

Wij het zaalteam SV Koedijk JO15-3 spelen onze wedstrijden in Koedijkshirts waarop wij op onze kosten het Logo van KWF Kankerbestrijding hebben laten drukken.
Wij vragen door middel van deze shirtsponsoring aandacht voor KWF en hopen daardoor eenmalige donaties te verkrijgen voor deze stichting.

Waarom doen wij dit?
Omdat een ieder van ons wel iemand dichtbij heeft gehad of nog heeft die vecht of gevochten heeft tegen de ziekte Kanker. Wij weten dus wat voor invloed het kan hebben op het leven en wat het met mensen kan doen. Middels bekendheid en donaties hopen wij ons steentje bij te dragen

Waar kan ik doneren?

Hoeveel moet ik doneren?
Elke bedrag mag en wordt zeer gewaardeerd.

Als ik doneer moet dat dan maandelijks?
Nee deze actie is specifiek om een eenmalige donatie te doen. Je zit dus na je donatie nergens aan vast

Waar gaat het bedrag heen en waarvoor wordt het gebruikt?
Als je in doneert gaat het geld rechtstreeks naar KWF en wordt gebruikt voor kankeronderzoek, preventie en patiëntenvoorlichting.

Wij hopen hierdoor nog enkele eenmalige donateurs te mogen bedanken.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
Spelers en Coach SV Koedijk Zaal JO15-3

Categorie: