Sportplaatjesactie SV Koedijk op woensdag 17 januari 2018 van start bij Jumbo Daalmeer!

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 17 januari ontvangen klanten van Jumbo Daalmeer bij €15,-* aan boodschappen een setje met SV Koedijk- sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Sparen en bewaren in het unieke SV Koedijk-verzamelalbum

Alle 623 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor SV Koedijk ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt!

Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 13 januari via - let op - de teamleiders(!) op de verenging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van SV Koedijk. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Daalmeer.

Namens het bestuur van SV Koedijk en Jumbo Daalmeer, veel spaarplezier toegewenst!

*exclusief tabak en emballage

Categorie: