Besluit rondom AFC'34

Beste sportliefhebbers,

Na vele jaren van irritatie over de manier waarop keer op keer jonge spelertjes worden geronseld door AFC'34 bij o.a. SV Koedijk, heeft de Voetbalcommissie in samenspraak met het Omni Bestuur, besloten maatregelen te nemen tegen deze ongewenste activiteiten.

De KNVB zal worden verzocht met ingang van volgend seizoen rekening te houden met onze wens om niet meer bij AFC'34 in de poule ingedeeld te worden. Verder hebben wij AFC'34 aangegeven dat zij niet meer welkom zijn op ons complex.

Reeds geplande wedstrijden zullen wellicht nog worden afgewerkt.

SV Koedijk besteed veel aandacht aan haar jeugdopleiding welke hoge kosten met zich mee brengt. Wij bouwen aan de toekomst en leiden onze pupillen en junioren op om op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen spelen. Hiervoor hebben wij een samenwerking met AZ en ook andere prof clubs houden onze jeugd goed in de gaten. Om op te vallen hoef je dus zeker niet naar AFC'34. Er zijn vrijwel elk weekend scouts van profclubs aanwezig die onze jeugd bekijken!

Mocht je onverhoopt toch benaderd worden door AFC'34 of een andere vereniging, meld dit dan direct bij de Voetbal Commissie of laat een van je ouders of verzorgers dat doen.

Wij wensen een ieder veel sportplezier en een goede 2e seizoenshelft!

Met vriendelijke groet,

De Voetbalcommissie.