Kantine Commissie

Nieuwe rolverdeling:

Vorige week is binnen de Kantinecommissie de volgende rolverdeling afgesproken:

• Rietje Vries: Inkoopzaken, draaien kantinediensten
  • Ruud Slikker: Financiële zaken
  • Elfrieda Muurling: Planning, draaien kantinediensten
  • Ron van Alem: Coördinator Kantine Commissie
  • Rint van der Kooi: Tijdelijke ondersteuning functiebeschrijvingen etc.

We zoeken nog een backup voor Elfrieda voor de kantineplanning.

Voor de planning en contact met de Kantine Commissie is een nieuw emailadres gecreëerd:

Verzocht wordt alle communicatie en verzoeken om openingen van de kantine via dit emailadres te laten verlopen.

De (toekomstige) openingstijden en de kantinebezettingen zullen periodiek op de website worden geplaatst.

Nieuwe vrijwilligers kantine:

Sv Koedijk zoekt dringend vrijwilligers die willen helpen in de kantine.

Er is een groeiende behoefte aan meer openingstijden van de kantine, zoals op woensdagmiddag en doordeweekse avonden.

Om dit te realiseren hebben we meer kantinemedewerkers nodig.

De persoonlijke inzet is in afstemming met de kantineplanning te regelen en met speciale wensen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden.

Contact kun je opnemen met Ron en Elfrieda door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij nemen dan telefonisch contact met je op.

We rekenen erop dat aan dit verzoek wordt voldaan.

Bijeenkomst:

Binnenkort zal er een bijeenkomst worden georganiseerd in de bestuurskamer, waarvoor alle kantinevrijwilligers worden uitgenodigd. In deze bijeenkomst kunnen we verdere afspraken maken en belangrijke zaken bespreken. De datum wordt nog bekend gemaakt en aan alle vrijwilligers toegezonden.