Apollo 68 - Koedijk 1-5

De uitwedstrijd tegen Apollo is door Koedijk na een moeizaam begin ook ruim gewonnen. Omdat de scheidsrechter in een ander dorp stond en beide elftallen in het geel stonden werd er niet op tijd aan de wedstrijd begonnen. Na 2 minuten ging de linksbuiten van Apollo wel heel graag naar het gras en alleen scheidsrechter van dienst zag hier een penalty in. De strafschop werd goed ingeschoten door de aanvoerder en de ideale start voor de thuisclub die de punten goed kan gebruiken. Koedijk had het lastig in de beginfase met Apollo, de thuisclub zat er kort op en gaf Koedijk weinig ruimte. Koedijk kwam na een kwartier wat beter in het spel en de gelijkmaker zou ook vrij snel daarna vallen. Voorbereidend werk van Michael bracht de bal bij Remco die de 1-1 maakte. De beste man aan de kant van Koedijk in de eerste helft Douwe bracht even later met een mooi schot de stand op 1-2 na opkomen van Tom op rechts. Douwe liet ook nog zien dat hij aardig kan turnen bij het vieren van het doelpunt. Bij de spelers van Apollo was het geloof er nog wel na die achterstand, Mitch moest redding brengen op de doellijn.Vlak voor rust werd de wedstrijd beslist toen Kelvin zijn eerste en de derde van Koedijk binnenschoot uit een corner. Na rust was het even wachten op wat gevaar van Koedijk, Luc zag zijn poging gestopt na een combinatie met Rick en Douwe. Na iets meer dan een uur maakte Remco met het hoofd de 1-4 na de knappe assist van Stan. Coach Roy bracht vervolgens 3 wissels in en liet daarbij Sven zijn debuut maken. De ingevallen Kevin kreeg vlak voor tijd een kans op 1-5, maar de keeper redde. Uitstel van executie, een minuut later was het Kevin die via de binnenkant van de paal de 1-5 binnenschoof en zo de eindstand bepaalde.

Koedijk: Mick, Stan, Kelvin, Gennaro, Mitch(65 Ducon), Rick, Luc, Tom(85 Sven), Michael(72 Kevin), Remco, Douwe

Categorie: