Joost Schaub gaat voetbalcommissie versterken

Een aantal oriënterende gesprekken heeft ertoe geleid dat Joost Schaub de voetbalcommissie komt versterken.

Joost zal zich naast, zijn functie als coördinator, gaan richten op een betere communicatie en het delen van informatie met de coördinatoren. Dit is in het verleden, mede door tijdgebrek, onvoldoende tot stand gekomen. Deze signalen heeft de commissie opgevangen en hoopt hiermee een stap in de goede richting te zetten.

Ook gaat Joost zich bezig houden met het verbeteren van de structuur van de voetbaltak.

Introductie Joost

Ik heet Joost Schaub, 45 jaar, woon sinds 2006 in Alkmaar met mijn gezin en ben werkzaam in de Gehandicaptenzorg.

Sinds mijn zoon is gaan voetballen bij SV Koedijk heb ik het leuk gevonden om mijn steentje bij te dragen als supporter, begeleider en sinds dit seizoen als coördinator van JO11, 12 & 13.

Vind SV Koedijk een mooie club waar met inzet door spelers en de nodige vrijwilligers gevoetbald kan worden. Hoop dat jullie in mij een toegankelijk commissielid vinden die de blik op nu en de toekomst graag wil delen t.a.v. voetbal. Waarbij het devies wat mij betreft is dat we daarin met elkaar praten en niet over elkaar. Resultaat mag van mij zijn dat door makkelijk en nuchter met elkaar te communiceren de bereidheid blijft om je in te zetten voor deze club. Kortom, “vele handen maken licht werk”.

Met vriendelijke groet,

Joost Schaub