Koedijk heeft weinig moeite met VZV [8-1]

Zonder zichzelf heel erg in te spannen heeft Koedijk met een ruime overwinning VZV naar huis gestuurd. De gasten die slechts 4 punten hebben, mochten 10 minuten hopen op een wondertje en het was Rick die uit een vrije trap van Tom de 1-0 maakte. Diezelfde Rick moest na 20 minuten met een blessure naar de kant, Bouke mocht hem vervangen en debuteerde vandaag. De eerste helft was niet de beste van dit seizoen en Koedijk leek het wel prima te vinden, de bal ging rond en VZV werd niet gevaarlijk. Tegen het einde van de eerste helft zorgden Remco voor 2-0 en Luc voor 3-0, bij de laatste goal was Douwe goed voor de assist. Na de rust was het Michael die een lange bal van Tom over de keeper kopte voor de 4-0. Tom, goed voor een paar assists legde de bal voor de 5-0 in de kruising na een combinatie met Remco. Weer minimaal 5 goals dus voor Koedijk en nadat de gasten de 5-1 hadden gemaakt zouden er nog een paar volgen. Zo was Remco daar om de 6-0 te maken na goed doorzetten van Michael. Mitch, net koud in het veld stond aan de basis van de 7-1. Een aanval die hij zelf had opgezet kwam via Remco bij Luc. De laatste goal van de wedstrijd was dan weer voor Remco die daarmee zijn 3e en de 8e van Koedijk maakte. De zwakke broeders in de competitie zijn nu grotendeels geweest en vanaf nu komen langzaam de wedstrijden tegen de concurrentie, volgende week Bergen uit.

Koedijk: Mick, Ducon, Frenk(Kelvin 65), Gennaro, Douwe, Rick(Bouke 20), Tom(Mitch 85), Nick, Luc, Michael, Remco

Uw verslaggever: Marco van der Ley

Categorie: