Intro G-sport

Beste bezoeker,

Namens het bestuur van de G-Sportcommissie (de Giganten) verwelkom ik u hartelijk op onze pagina.

Mijn naam is Martin Fellensiek en ik ben voorzitter van deze geweldige tak van de SV Koedijk.

Een tak die een ieder wekelijks positieve energie geeft door haar leden.

Sedert 2003 zijn wij een volwaardige tak van sport binnen deze geweldige vereniging en is de integratie van de Giganten volledig geslaagd.

Spelers van onze 4 teams hebben net als de andere takken de gelijke rechten maar ook dezelfde plichten.

Dit is de enige manier waarop volgens ons een echte integratie kan slagen.

We laten elke speler toe ongeacht zijn verstandelijke beperking en passen deze in de teams in, rekening houdend met de aard van haar of zijn handicap.

Bovengenoemde kan uiteraard alleen door de hulp van begeleiders en trainers die gewend en capbel zijn met te werken met onze leden.

Uiteraard ben ik ontzettend trots op spelers, begeleiding en medebestuursleden.

samen zorgen we ervoor dat de belangrijkste doelstelling gehaald wordt.

SPORTEN MET ENORM VEEL PLEZIER.

Dit staat boven alles hoog in het vaandel.

ik hoop dat u, als lezer, een keer wil komen controleren of dat plezier ook echt aanwezig is.

U bent bij deze uitgenodigd en ontzettend welkom.

Als laatste nodig ik u uit om te kijken naar de volgende link waarop een impressie staat van de zilveren medaille op de Special Olympics in Athene en het behalen van de titel sportteam van 2011 Alkmaar.

Martin Fellensiek