Overschrijven

Overschrijven van of naar een andere vereniging

Het overschrijven van of naar een andere vereniging dient uiterlijk vóór 31 mei geregeld te zijn. (zie ook afmelden)

Overschrijven van of naar een andere vereniging gaat volledig digitaal, u dient daarvoor wel de volgende acties te hebben ondernomen:

1. Zorg dat u alle openstaande kosten zoals contributie, tuchtzaken waar kosten aan verbonden zijn etc heeft voldaan.
2. Meld u vóór 1 mei van het lopende seizoen af bij de huidige vereniging.
3. Meld u tijdig aan bij de nieuwe vereniging.

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Veldvoetbal:

Monique Vlaar
Daalderstraat 4
1827 JG Alkmaar
06-31066211

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Handbal:

Hessel Koeten
Ramen 9
1811 LC Alkmaar
06-27308930

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Softbal:
Cees Groot