Afmelden

Opzegging van het lidmaatschap dient uitsluitend schriftelijk of per mail te geschieden bij de ledenadministratie van sv Koedijk, dan wel bij de betreffende sportafdeling.

Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het einde van een verenigingsjaar*, voor een correcte afhandeling wordt een opzegtermijn van vier weken voor het einde van het verenigingsjaar* aanbevolen. (zie ook overschrijven).

Wanneer het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar* eindigt, blijft de jaarlijkse contributie voor het gehele lopende verenigingsjaar verschuldigd. De rechten en de plichten van een lid kunnen te allen tijde wederzijds worden beëindigd, behoudens dat de jaarlijkse contributie over het lopende verenigingsjaar* voor het geheel verschuldigd blijft.

* verenigingsjaar is voor:

Veldvoetbal van 1 juli t/m 30 juni

Zaalvoetbal van 1 juli t/m 30 juni

Handbal van 1 mei t/m 30 april

Softbal van 1 oktober t/m 30 september

Regels afmeldingen lidmaatschap voor veld, zaalvoetbal en handbal

Men meldt zich tijdig af. Afmeldingen zullen worden vermeld op de website van sv Koedijk.

Meldt u zich niet af op de hier genoemde wijze en niet tijdig dan bent u automatisch lid voor het nieuwe seizoen, en bent u de voor u geldende contributies verschuldigd.

Regels afmelden lidmaatschap veld-en zaalvoetbal

Opzegging lidmaatschap voor 1 juni ontvangen, geen contributiebedrag nieuw seizoen.
Opzegging lidmaatschap na 1 juni maar voor 30 september, dan zal EUR 35,-- verschuldigd zijn. Hiervan ontvangt uw een nota.
Opzegging lidmaatschap na 30 september ontvangen, dan zal de gehele contributie verschuldigd zijn.

Regels afmelden lidmaatschap handbal

Opzegging lidmaatschap voor 30 april ontvangen, geen contributiebetaling voor nieuw seizoen.
Opzegging lidmaatschap na 30 april ontvangen, dan wordt de gehele contributie in rekening gebracht.

Regels afmelden lidmaatschap softbal

Opzegging lidmaatschap voor 1 januari ontvangen, geen contributiebetaling voor

nieuw seizoen.

Opzegging lidmaatschap na 1 januari ontvangen, dan wordt de gehele contributie in rekening gebracht.

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Voetbal:

Monique Vlaar
Daalderstraat 4
1827 JG Alkmaar
06-31066211

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Handbal:
Marleen Dam
06-26964489

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Softbal:

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Zaalvoetbal:
Rob Romijn
Saskerstraat 170