Beleid Technische Commissie (BTC)

De beleid technische commissie is in het leven geroepen om op voetbaltechnisch en organisatorisch gebied beleid te maken, uit te voeren, regels op te stellen en de communicatie en coördinatie binnen de vereniging te verbeteren en te optimaliseren.

Het voetbaltechnisch beleid behelst het seniorenvoetbal, jeugdvoetbal, dames- en meisjesvoetbal en de G-voetbal binnen de vereniging.

SV Koedijk streeft ernaar als grote vereniging, om haar organisatie verder te professionaliseren. De BTC is verantwoordelijke voor het ontwikkelen en bewaken van het voetbaltechnisch beleid, zoals zal worden beschreven in het jaarplan voetbaltotaal.

De kerntaken van de BTC zijn:

-           Opzetten en bewaken van het jaarplan voetbaltotaal;

-           Ontwikkelen van een optimaal selectiebeleid;

-           Scouting;

-           Beoordeling en werving selectietrainers;

-           Adviseert op voetbal organisatorisch en technisch gebied;

Het opstellen en bewaken van het beleidsplan van de vereniging is het uitgangspunt voor de BTC. Het opleiden van eigen leden binnen de vereniging heeft een hoge prioriteit. Het doel hierbij is het borgen van de kwaliteit en kwantiteit van de technisch ontwikkeling op langere termijn.

De uiteindelijke doelstelling van de BTC is en blijft te zorgen voor een zo groot mogelijk voetbalplezier voor ieder lid van onze verening! De BTC heeft voor alle selectieteams prestatieniveaus geformuleerd. Voor ons zondag 1 elftal is dat het niveau van een stabiele derde klasser. Voor onze jeugdteams is dat de hoofdklasse. Het bepalen en handhaven van deze niveuas is mogelijk door te blijven investeren in de eigen opleiding en scouting.