Onderwerp: MO11-1 - JO11-13

• Berichten: 6
  • Ontvangen bedankjes 0
Zaterdag 15 april 2017 10:00 uur sportpark De Weijdt Koedijk

Oefenwedstrijd tussen de mannen van JO11-13 en de dames van MO11-1.
MO11-1 had al tweemaal geoefend tegen JO11-12 en die eenmaal gelijk gespeeld en eenmaal gewonnen dus de mannen van JO11-13 waren extra gebrand om dit recht te zetten.
De ruststand was dan ook 0-1 door een eigen doelpunt van Lotte (pure pech)
In de tweede helft ontwikkelde zich een echte voetbal strijd waarin op het scherpst van de snede werd gespeeld. Daniel en Sacha zorgde voor een 1-3 voorsprong voor JO11-13. Merel had voor de 1-2 aansluitingstreffer gezorgd. De meiden gooide vanaf dat moment alles in de strijd om de wedstrijd naar zich toe te trekken. En waar slotoffensief ontstond en de kansen stapelde zich op maar Marit en Liz zagen hun schoten overzeilen en in het zijnet belanden, het zou toch niet ! Maar met nog vijf minuten op de klok zorgde onze spits met twee treffers voor een dik verdiend punt 3-3. Wederom een hattrick van onze spits Merel die echter deze wedstrijd er veel kansen voor nodig had.
Top wedstrijd en bedankt JO11-13 namens MO11-1 !!