Onderwerp: JO13-1 zaal wint ook 2e wedstrijd

JO13-1 zaal wint ook 2e wedstrijd 11 maanden 3 weken geleden #415

Vrijdagavond, en de jongens van JO13-1 zaal mogen weer aantreden. Vandaag is de tegenstander KSV. Wat weten we van deze tegenstander? In eerste instantie niet veel. 1 gewonnen, 1 verloren. Goed inschattende wel een team waar we van kunnen winnen.

Na een gesprekje met de coach, werd er meer duidelijk. Deze jongens spelen hun 3e wedstrijd tegen ons. Ze zijn er na de winterstop als team bij gekomen. En dat betekend dat we heel goed weten wat dit voor ons kan betekenen. De volle winst pakken, inmiddels kunnen wij ons al een meer ervaren team noemen tegen dit soort tegenstanders.

Toch doen de mannen van KSV het helemaal niet zo slecht. Sterker nog, net als vorige week kwamen ze nog op voorsprong ook. Koedijk was nog niet wakker. Toch duurde het niet lang voordat de gelijkmaker aangetekend werd door Ryan. Even later was het Guus die de 2-1 mocht aantekenen. Toch was KSV niet van plan om zomaar de brui eraan te geven en wist nog eens gelijk te komen.

Toch kwam Koedijk wat meer op stoom, hoewel ik de speelwijze de hele wedstrijd minder vond dan 2 weken geleden, was het eerst Yanick, dan een loepzuivere hattrick van Sverre. Dan weer Yanick en vervolgens Rick en Bram om het af te sluiten. Ondanks dat Wouter en Shawn niet gescoord hebben zijn ook deze mannen zeer waardevol geweest voor het team. En Bob..........? Die stond weer een berewedstrijd te keepen!

Nu staan we 2e in de poule. Op de eerste plaats treffen we ZOG JO13-1 met 9 punten uit 3 wedstrijden, dat zelfde ZOG treffen we a.s. woensdag in Haarlem. Als we daar de winst weten te pakken kunnen we onze positie aardig versterken. Maar dat zal geen makkelijke klus worden, we zullen weer vlijmscherp moeten zijn.

Na de wedstrijd van deze strijders, even kijken bij de JO15-1 van Koedijk. Deze mannen begonnen moeizaam, terwijl dat niet zou hoeven. Maar zoals de coach al aangaf, lange ballen met zo'n doeltje en een geweldig keepende keeper hebben geen enkele zin. Na de rust gingen ze echter wel combineren tot aan het doel en dat leverde weer de nodige doelpunten op om de winst binnen te halen. Met één zeer fraai doelpunt waar ik van genoten heb.

En dan is het nog niet klaar voor de schrijver van dit (bijna) boekwerk. Zelf moest er ook nog gevoetbald worden. Het ging aardig gelijk op, echter de tegenstander wist bij een 4-4 stand nog eenmaal door te breken en de eindstand op 4-5 te beslissen. Helaas pindakaas.

Voetbalavondje zit er weer op. Morgen weer met de panters van JO13-3 het veld op in Hensbroek. Ook weer veel zin in.

Tot de volgende keer!