Onderwerp: Jo15-5 pakt Kop positie in de Beker .......

Jo15-5 pakt Kop positie in de Beker ....... 1 jaar 6 maanden geleden #376

• Rilana
  • Rilana's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Berichten: 73
  • Karma: 1
  • Ontvangen bedankjes 1
Zoooo, zaterdag dus wat gaan we doen? juist voetballen met Jo 15 - 5.

Raymond Delis kon er deze keer door omstandigheden niet bij zijn, dus moest ik samen met Klaus Bielefeldt de jongens ondersteunen, want als coach doe je niet meer dan dat. In de kleedkamer aangekomen even doorgenomen dat we ons eigen spelletje moeten spelen en de begin opstelling bekend gemaakt. Nog even aan de jongens doorgegeven dat Jaydenn nog een beetje geblesseerd is, en even gevraagd of er nog meer pijntjes bij anderen waren. Oeps!!!! daar kwam een stormvloed van lichte blessures van in totaal wel 5 man. Achteraf viel het gelukkig alles mee, maar dat was even een onaangename verrassing. Na de gebruikelijke warm-up geleid door onze aanvoerder Soufian konden we op het kunstgrasveld beginnen met de wedstrijd. Wat meteen opviel was dat de tegenpartij hoge druk probeerde te zetten, en dat betekend dat er achter hun verdediging veel ruimte lag. Na een korte periode van aftasten, wakker worden, blessures aanvoelen en posities bepalen begon het langzamerhand steeds beter te lopen. Ook werd al vrij snel in het begin duidelijk wat de functie van die man van de tegenpartij aan de zijlijn was, VLAGGER, en dat deed hij met volle overgave. Maar verder met de wedstrijd. Ons eerste en tweede doelpunt, gescoord door ons nieuwe geheime wapen Quinten, waren zo bijzonder dat we ons steeds afvroegen of het wel doelpunten waren, maar ze telden dus geen vuiltje aan de lucht. De jongens kwamen steeds beter in hun spel en de tegenpartij had niet meer zoveel in te brengen de rest van de wedstrijd, mede door de ijzersterke verdediging en de fantastische steekpasses van de middenvelders in de ruimte achter de verdedigers. Het derde en laatste doelpunt van de eerste helft was weer van uitzonderlijke schoonheid van Mike ten Have na een paar schijnbewegingen mooi in de kruising. Ruststand 0 - 3.
Na de rust gingen de jongens lekker door. Die man langs de kant had nu ook nog eens last van vliegen om zijn hoofd, de vlag bleef maar omhoog gaan. De einduitslag werd 0 - 5, mede mogelijk gemaakt door twee prachtige uitgespeelde acties en afgemaakt door achtereenvolgens Sven V en Sven G. De mooiste actie was ook uit de tweede helft. Onze centrale verdediger Florian, die waarschijnlijk nog niet zoveel te doen had gehad of zo, besloot op avontuur te gaan, na een aantal prachtige passeerbewegingen kwam hij voor de keeper, helaas was de afronding net niet goed genoeg en kon hun keeper de bal keren. Super trots op de mannen goed voetbal gezien en volgende week weer een belangrijke en zware wedstrijd in de competitie tegen VESDO Jo 15 - 1.
Bijlagen:

Laatst bewerkt: door Rilana. Reden: verkeerde foto