Onderwerp: JO13-2 gelijkwaardig

JO13-2 gelijkwaardig 1 jaar 3 maanden geleden #367

Op een zonnige zaterdagmiddag mochten de mannen van de SV Koedijk JO13-2 aantreden op het A-veld tegen een gelijkwaardige tegenstander VIOS-W JO13-2

Helaas liepen de wedstrijden vandaag allemaal een beetje uit waardoor we de warming up op het grasveld (E-veld) moesten doen.

Toen we eindelijk konden starten werd er door clubcheidsrechter Bas ligthart eerst een pasjescontrole gedaan.
Hierna konden we starten met de wedstrijd die TOP geleid werd door Bas.

Beide teams hadden 3 wissels dus er werd gewisseld indien blessures of moe gestreden spelers.

Gelijkwaardig ... zo kunnen we de hele wedstrijd beschrijven.
De 1ste helft golfde op en neer en de mannen van Vios waren iets feller en scherper.
Wel kreeg koedijk de 1ste kans op een doelpunt door een mooie actie van Owen die daarna neergehaald werd
Penalty
Owen nam hem zelf en helaas ging de bal naast.
De regel is vaak als je zelf niet scoor ....... dan scoort de ander .... en dan gebeurde ook waardoor wij met een 0-1 achterstand de kleedkamer binnen gingen.

Korte bespreking en dan weer snel het veld op.

De 2de helft was hetzelfde beeld als de 1ste alleen waren de mannen van Koedijk deze helft net zo Fel als Vios.
Mede hierdoor werd er door Owen (op assist van Jamie) gescoort waardoor het 1-1 werd.
Dit zou tevens ook de eindstand zijn.
Wel moet er gezegd zijn dat ik de mannen de 2de helft nog nooit zo heb zien strijden tegen een gelijkwaardige tegenstander en een keeper van Koedijk (Thomas) die nog nooit zo'n goede wedstrijd gekeept heeft dit seizoen.

Dus een 1-1 uitslag ... die al met al nog alle kanten op kon ... diegene die als eerste zou scoren die zou winnen .....

Dit was voor de mannen een echte Vecht wedstrijd (in de goede zin van het woord) waarin er vol gestreden werd.

het blijft mooi om te zien dat er nog steeds spelers beter worden in het voetbalspel, ,mentaliteit,techniek en gedrag

Met een keurige plaats in de middenmoot na 5 wedstrijden (met daarin 2 koplopers en 3 middenmoters) is dit zeker geen slecht resultaat voor de mannen.