Onderwerp: JO13-3 geeft winst onnodig uit handen

JO13-3 geeft winst onnodig uit handen 1 jaar 7 maanden geleden #350

Vandaag de eerste competitiewedstrijd. Op het laatste echte grasveld van SV Koedijk moesten de mannen van Koedijk JO13-3 aantreden tegen de combinatie Schagen/SRC JO13-3. Koedijk ging scherp het veld op, stond verdedigend goed, het middenveld voerde zijn taken uit, en de aanvaller deden er alles aan om tot scoren te komen. Door een goede actie en voorzet van Ryan, kon Nick de bal goed in het doel weg werken. 1-0. En wat volgende er een kansen zeg, kans op kans, maar de eerste helft konden we de score niet verdubbelen.

In deze eerste helft werd Cas door een bal volop op zijn neus geraakt, met een enorm bloedbad als gevolg. De huisartsenpost kon nog geen uitslag verstrekken, maar er wordt toch wel rekening gehouden met een gebroken neus. Hopelijk valt het allemaal mee voor onze topper, die tot op dat moment een prima wedstrijd aan het spelen was. Van harte beterschap Cas!

Vanaf dat moment zakte Koedijk toch wel in elkaar, je kon duidelijk merken dat de schrik er wel even in zat. De onwetendheid over hun teamgenootje deed het spel geen goed.

In de 2e helft kwam dan eindelijk de verdubbeling, hoewel er een overtreding aan vooraf ging, die had mogen worden afgefloten, liet de scheidsrechter doorspelen en kon Rick op eenvoudige wijze afronden. 2-0 was een feit. Plots kwam de machine van Schagen op gang en een prachtig afstandschot, ging over alles en iedereen en kwam in ons doel terecht. Niet getreurd we staan nog steeds voor. Snel op jacht naar de 3-1, en die kwam naar wederom een goede actie van Ryan voor de voeten van Milan die daarmee ook zijn doelpunt meepakte.

Maar opeens was onze machine leeg of iets dergelijks, ik kan het nog steeds niet goed geloven. Maar Schagen wist de wedstrijd geheel om te draaien en voordat we het wisten stonden we 3-5 achter. Jongens!!!!! Kom op, wat gebeurd er nou?

Djavayro had de hele wedstrijd al kansen gehad om de score omhoog te tillen, maar kon door verschillende omstandigheden het doel maar niet vinden. De 4-5 was kon echter op zijn naam geschreven worden.

Helaas was de tijd om en moest scheidsrechter Ritman de wedstrijd beëindigen.

Verschrikkelijk jammer, flink balen. Maar ook nu weer een lesje geleerd. Blijven buffelen tot het einde en niet bij 3-1 denken dat je al gewonnen hebt.

Jammer jongens, ben evengoed wel trots op de goede dingen die ik weer heb gezien tijdens de wedstrijd. Volgende week wacht een vermoedelijk sterke tegenstander, deze won vandaag met 12-0. Dus tijdens de trainingen weer geconcentreerd aan de bak.