Onderwerp: JO13-3 moet nog wachten op eerste punten

JO13-3 moet nog wachten op eerste punten 1 jaar 7 maanden geleden #353

Het is weer zaterdag. En dus tijd voor een wedstrijd voor de mannen van Jo13-3. Mike en Justin zijn afwezig in verband met blessures. Cas is na de harde bal op zijn neus vorige week, toch weer van de partij, bikkel hoor! En Kevin Woestenburg komt onze gelederen vandaag versterken.
We moeten naar Schoorl waar we de JO13-1 van Duinrand S zullen treffen.

De eerste helft blijft lange tijd op de brilstand staan. Beide partijen hebben de nodige kansen om tot scoren te komen. Duinrand S is echter uiteindelijk de eerste die er 1 achter onze keeper Thijs weet te leggen. Dat is ook de ruststand. De beide ploegen zijn gewaagd aan elkaar en in de rust dan ook aangegeven dat het "nog maar" 1-0 is. En we de wedstrijd zeker nog om kunnen draaien.

Al snel in de 2e helft hebben onze jongens de boodschap begrepen en kan de 1-1 op het scorebord worden aangetekend. En bij Nick weer een doelpunt worden genoteerd. Mooi! Eens kijken of we dat ook kunnen uitbreiden.

Helaas krijgt Duinrand S het ook op z'n heupen en weet de 2-1 weer te maken. Zonde zeg, onnodig maar feit is dat hij erin zit en dus sta je weer gewoon achter. Duinrand S drukt nu wel door en weet er nog 1 in te prikken. 3-1. Koedijk heeft net als vorige week wel weer de meeste kansen, en de praktijk heeft al uitgewezen dat als je zelf je kansen niet afmaakt, de tegenstander dit wel doet.

Dan gloort er weer een sprankje hoop. Milan maakt 1 van die vele kansen nu wel af en zo staat het 3-2, misschien kunnen we toch nog een puntje meenemen naar Koedijk. Maar als je dan wat aanvallender speelt vallen er achterin ook weer ruimtes en helaas weet Duinrand S daarmee de wedstrijd toch nog op slot te gooien. 4-2 is de uiteindelijke eindstand, coach en supporters zijn het er met elkaar over eens, we hadden hier minimaal met een punt het veld af kunnen lopen. Helaas is dat niet gelukt.

Toch weer een complimentje voor alle andere ook niet genoemde spelers. Iedereen heeft 100% inzet getoond en alles gegeven wat we konden. Ik ben blij dat ik ook dit seizoen weer zo'n enthousiaste groep heb. Jongens die willen leren, die beter willen worden en dat zie je terug op het veld. Ga zo door!

Op naar volgende week, dan treffen we thuis op sportcomplex "De Weijdt" de JO13-4 van FC Den Helder. Den Helder heeft 2 punten uit 2 wedstrijden, een winstpartij voor Koedijk zou dus zomaar aanstaande kunnen zijn.