Deze toppers zijn geslaagd, we zoeken ook weer nieuwe scheidsrechters!

In de afgelopen paar maanden hebben een aantal scheidsrechter hun cursus afgerond. Marco Swensson en Tom Heiblom hebben hun cursus verenigingsscheidsrechter behaald. Jasper Jongejan en Lana Metselaar hebben de SO3 cursus, om knvb scheidsrechter te worden, met groot succes behaald. Lana is inmiddels geplaatst bij de knvb en krijgt nu leuke wedstrijden! Jasper heeft de cursus zo goed gedaan, dat hij gelijk al hoger mocht fluiten!!

Wel zijn we bij onze mooie club nog opzoek naar meer van dit soort toppers. We kunnen al mensen gebruiken vanaf 12 jaar. Lijkt het jou nou leuk om de andere teams te helpen aan een scheidsrechter, meld je dan aan bij de scheidsrechterscommissie!

Dit mag bij Jordy Steeman. Op de zaterdag is hij er bijna altijd, dus dan kan je hem aanspreken. Ook kan je hem bereiken via 06-46023798 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen dat meer van dit soort toppers zullen volgen bij onze club!

Categorie: