MEER DAN SPORT ALLEEN

Leiders/trainers! Geef je namen voor de penaltybokaal 2018 op!

Penaltybokaal SV Koedijk 2018

Ook dit jaar kan er door de jeugdvoetballers van SV Koedijk weer gestreden worden om de Penaltybokaal voor hun leeftijdscategorie. De Finale staat gepland op Koningsdag 2018, 14.00 uur.

Wij willen de leiders van alle teams O6 t/m O17 vragen om binnen hun team vóór 1 April, tijdens de training of na een wedstrijd, penalty’s te nemen. De 3 beste penalty-nemers van het team en 1 reservespeler kunnen uiterlijk 1 April 2018 middels het onderstaande online formulier op de website worden opgegeven voor de halve finale. (Hou rekening met de meivakantie, zijn spelers die meedingen naar een finaleplaats wel aanwezig op Koningsdag?)

De halve finale zal plaats vinden op donderdagavond 12 April om 19.00 uur bij SV Koedijk. De halve finalisten (3 spelers per team) zullen het hier tegen elkaar opnemen met in het doel keepers van het eerste elftal en diverse selectieteams. Van ieder team blijft er 1 finalist (en 1 reservespeler) over. De finalisten van ieder team zullen het in de finale op gaan nemen tegen andere spelers binnen hun leeftijdscategorie. Wie er op dat moment in het doel zullen staan, maken we op een later moment bekend.

Wij hopen dat alle teams meedoen. Indien er vragen zijn, dan kan een bericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toelichting op het formulier: Er moet ook een geheime code worden opgegeven om misbruik te voorkomen. Deze geheime code kun je verkrijgen bij de coördinator van je leeftijdscategorie, of door een mail te versturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de organisatie,

Jack en Jordy Steeman, Peter Rooker en Jacqueline BrienenCategorie: