Koedijk - Hugo Boys 5-2

Koedijk heeft zich vandaag een waardig kampioen getoond door de nummer 2 na vooral een sterke 2e helft met 5-2 terug te sturen naar Heerhugowaard. De gasten begonnen nerveus en hielpen Koedijk aan de 1-0 door verkeerd terug te spelen, keeper op het verkeerde been en tergend langzaam verdween de bal over de lijn. Een geplaatste vrije trap van Tom na 8 minuten was net te hoog en zo wist Hugo Boys dat Koedijk aan de wedstrijd begonnen was. Had Koedijk in de uitwedstrijd niet veel te vertellen de eerste 20 minuten, in de thuiswedstrijd was dit helemaal andersom. Luc kwam na een kwartier net even tekort om lekker aan te leggen na goed werk van Remco. Hierna werd ook Hugo Boys wakker en dan blijkt dat de ploeg heel goed kan voetballen. De eerste waarschuwing kwam met een bal hard op de paal, even later was daar de 1-1. Hugo Boys moest en Koedijk was vrijuit aan het voetballen, maar de gasten werden sterker en raakten na een klein half uur de andere paal. Mick moest vlak hierna redding brengen met de hand en de 1-2 leek aanstaande. Vlak voor rust had Luc nog een kansje na wederom afleggen van Remco. Na rust een beetje hetzelfde spelbeeld de eerste 10 minuten en na een misverstand op links kwam Hugo Boys op 1-2. Hugo Boys drukte niet door hierna, maar liet Koedijk weer in het spel komen en dat hebben ze geweten ook. Remco schoot de 2-2 uit stand in en even later werd een aanval over diverse schijven (Nick, Douwe en Tom) door diezelfde Remco ingeschoten voor de 3-2. Hierna ging het snel met de kansen voor Koedijk en werd er vol bewondering naar het veldspel gekeken door de supporters van Hugo Boys.   Zo raakte Douwe de lat met een vrije trap, schoot Luc voorlangs en werd een bal van diezelfde Luc van de lijn gehaald. Tien minuten voor tijd bracht Remco op aangeven van Luc de stand op 4-2, kort nadat Mick de gasten van de gelijkmaker had afgehouden. De eindstand viel uit een penalty, de goed leidende scheidsrechter gaf die na een handsbal en Remco maakte de 5-2. Volgende week nog een keer voluit gaan en het seizoen goed afsluiten tegen de Rijp.

Koedijk: Mick, Stan, Gennaro, Frenk, Bouke, Tom(83 Kelvin), Luc, Nick, Michael(67 Rick), Remco, Douwe

Categorie: