Vrijwilligers gevraagd!

Vrijwilligers gevraagd voor 2 toernooi-dagen!

WE ZOEKEN NOG HULP VOOR DE HORECA 16 JUNI IN DE MIDDAG EN 30 JUNI.

Beste Koedijk-speler of ouder,

In juni zijn er 2 (selectie)toernooidagen bij SV Koedijk gepland ter voorbereiding op het nieuwe speelseizoen. - zaterdag 16 juni voor O12 en O13 teams. - zaterdag 30 juni voor O10 en O11 teams. Om deze dagen te kunnen organiseren kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers. Bij deze wil ik iedereen vragen (spelers en ouders), als u een aantal uurtjes beschikbaar heeft u dan op te geven om te helpen en deze dagen tot een succes te maken.

Welke activiteiten zijn er allemaal doen?
• Velden klaarmaken • (op)bouwen en afbreken van het horeca-plein
• EHBO (hiervoor op complex aanwezig en goed telefonisch oproepbaar zijn)
• Bardienst draaien (ochtend en/of middag)
• Hamburgers bakken (± 11.00-15.00 uur)
• Vrijwilligerslunch verzorgen (± 11.00-13.00 uur)
• Diverse werkzaamheden rondom toernooi (o.a. limonade verzorgen, kleedkamers en toiletten bijhouden).

Als u vrijwilliger wil zijn op één van deze dagen dan wil ik u vragen dit z.s.m. aan te geven en daarbij te vermelden op welke dagdelen en eventueel een voorkeur voor een specifieke activiteit.

Graag dit mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u als EHBO/BHV beschikbaar kunt zijn dit graag aangeven.

Namens de toernooi-commissie heel erg bedankt!

Jacqueline Brienen
Categorie: