MEER DAN SPORT ALLEEN

Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: JO13-3 geeft wedstrijd in eerste 10 minuten weg

JO13-3 geeft wedstrijd in eerste 10 minuten weg 1 jaar 7 maanden geleden #380

DTS...... koploper........dus........scherp de wedstrijd in.......

Dat was de opdracht, maar de mannen waren nog niet wakker, dachten dat het niet zo zwaar ging worden, of......... ik weet het niet. Ik kon de vinger niet op de juiste plek leggen. Aftrap...... verkeerde pass van Koedijk, DTS neemt over en loopt op het doel af, doelpunt..... minuut 1 was nog niet ten einde.

Zo stonden we na 10 minuten spelen met 3-0 achter, slik.......gloep...... en nu? Toch begon de machine langzaam maar zeker wel wat op te warmen en begon het er weer een beetje op te lijken. Toch volgde ook de 4-0 en het keerpunt werd de 4-1, waarbij onze vrije trappen specialist Ryan weer een prachtig doelpunt maakte. De mannen kregen door dat er misschien toch nog wel wat te halen zou zijn. En hoewel nog steeds slordig, werden er door Koedijk kansjes gecreëerd en was de 4-2 een paar keer dichtbij. Het lukt echter niet en zo gingen we met de 4-1 de rust in.

De 2de helft was gezien de 1e helft 100% beter. En als de kansen ook als doelpunten zouden meetellen, dan hadden we dik en dik gewonnen. Koedijk speelde volop op de helft van DTS. Toch was het na een uitbraak van DTS weer DTS wat vandaag de effectievere ploeg bleek te zijn. 5-1. Koedijk bleef echter doorgaan, en creëerde kans naar kans. Maar DTS zat er steeds goed bij, hield de ruimtes klein en voorkwam dat Koedijk terug kon komen. 4 minuten voor het laatste fluitsignaal was het na wat gerommeld voor het doel, Djavayro die dan toch nog een doelpuntje voor Koedijk kon pakken.

Op basis van de 2e helft ben ik een tevreden coach......... en die eerste helft? Snel vergeten en nooit meer zo slap een wedstrijd beginnen.

Tot volgende week.

Peter

Please Inloggen or Maak een account aan to join the conversation.

Laatst bewerkt: door info@kommas.nl.
  • Pagina:
  • 1
Tijd voor maken pagina: 0.289 seconden