Onderwerp: VIDEO: Internationale O11 wedstrijd op SV Koedijk

• aeropatlane
  • aeropatlane's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • The goal is to score a goal in the goal
  • Berichten: 60
  • Karma: 1
  • Ontvangen bedankjes 1
Op 27 mei 2016 speelde Koedijk E1 een wedstrijd tegen FC St Leonards uit Engeland. Het was in meerdere opzichten een speciale wedstrijd. Twintig jaar geleden was St Leonards ook bij SV Koedijk om te spelen tegen de jeugd van toen. Nu keert St Leonards terug en een jeugdspeler van toen is de coach, zijn vader, de coach van toen is voorzitter en zoon en kleinzoon Jacob speelt in het negental dat de strijd aanbindt met Koedijk E1.
Je hebt geen idee wat je kunt verwachten, natuurlijk, maar er ontstond een spannende wedstrijd in Engels tempo waarin tien prachtige doelpunten vielen te noteren, naast talloze kansen, saves en skills. Wie er won? Dat kun je zelf bekijken in onderstaande video, die voorzien is van een modern bombastisch intro en een echte, Engelse commentator.